Kertészeti korszerűsítés az Eurochamp Kft. ócsai telephelyén

Az Eurochamp Kft. (2364 Ócsa, Külterület 0175/9) az MVH kertészeti korszerűsítési pályázat keretében 183.259.652,- Ft támogatási összeget nyert el, az Európai Unió és a Magyar Kormány finanszírozásával

A határozat azonosító száma: 1624374559
A projekt megvalósítási helye: 2364 Ócsa, Külterület 0175/9

Társaságunk gombatermesztéssel és értékesítéssel foglalkozik. A társaságunk árbevétele belföldre és külföldre irányuló gombaértékesítésből származik. A társaságunk 2013-ban 573 tonna fehér csiperkegombát értékesített. A teljes mennyiséget saját termelésben állítottuk elő.

A gombák piaci kereslete bővül, így a társaság ennek kihasználása érdekében 6 db gomba termelőház építését valósítjuk meg. A fejlesztés során 3110 négyzetméter termesztő felületű korszerű, polcos rendszerű gombatermesztő ház kerül megépítésére a társaság ócsai telephelyén. A fejlesztés részét képezik a holland fejlesztésű beépített technológiai berendezések is. A beruházással társaságunk bővíti a saját termelési kapacitásait.

A fejlesztés eredményeként nő a kibocsátott gomba volumene, és javul a társaságunk versenyképessége. A beruházás eredményeként költséghatékony termelés mellett egyenletesen kiváló minőségű áru termelhető, ami hosszabb távon is biztosítja a társaságunk versenyképességének fenntartását mind árban, mind minőségben.

A társaságunk a fejlesztés hatására 8 fővel kívánja bővíteni a foglalkoztatottak létszámát.

daranyi


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/eurocham/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349