Cégünkről

Az Eurochamp Kft. 2003-ban alapították a Bio-Fungi csoport részeként és laskagomba és fehér csiperkegomba termesztésével és értékesítésével foglalkozik Ócsa külterületén. Belföldön és külföldön egyaránt főként nagykereskedelemben értékesítjük termékeinket, de a közvetlen kiskereskedelmi értékesítés lehetősége is adott.

Társaságunk kezdetben bérelt termesztő felületen folytatta a termelést és jelentős volumenben vásárolt fel hazai termelőktől is friss gombát. A termelőtevékenységet kezdetben 4 termesztőházban folytattuk, amelynek kibocsátása évi 800 tonna gomba volt.

A folyamatosan növekedés következtében bővítenünk kellett termelési kapacitásainkat. Ebből kifolyólag 2015-ben megépült 6 új termelő ház, összesen 3110 négyzetméteren, amely már társaságunk saját kapacitását képezte. A saját kapacitások egyenletesebb, hatékonyabb termelést tesznek lehetővé, ezért a társaság jobb minőségű árualappal, versenyképesebb árral tud megjelenni a piacon, hatékonyabban tudja kiszolgálni vevőit, javítani tudja piaci pozícióját. A megépített új termesztő házakba a holland Christiaens vállalat által fejlesztett és gyártott technológiai berendezések kerültek beépítésre.  Ennek köszönhetően megdupláztuk a kibocsátási mennyiséget és  megszüntethettük a gomba felvásárlást. Ezt követően 2017-ben újabb 6, majd 2019-ben újabb 6 termesztőház és 12 laskagomba termesztősátor épült.

A beruházást vissza nem térítendő támogatásból valósítottuk meg, amelynek eredményeként a 10 legnagyobb friss gomba értékesítő között foglalunk helyet.

Bio termékeink tanúsítását a Bio Garancia Magyarország Kft. végziJogosultak vagyunk különböző gombák termesztésére, illetve feldolgozására. Tevékenységünk megfelel a GlobalGAP minőségirányítási rendszer előírásainak.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/eurocham/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373